Auto Service Ferry Papen

Mijn naam is Ferry Papen. Ik ben al ruim 20 jaar werkzaam in de autobranche.

Na veel ervaring te hebben opgedaan bij verschillende bedrijven in de regio ben ik sinds 1 januari 2020 onder de naam Auto Service Ferry Papen gevestigd aan de Ambachtsstraat 61A in Winterswijk.

Voor al het onderhoud aan je auto kun je bij mij terecht. Mijn visie is goed vakwerk voor een eerlijke prijs. Samen met David Esselink (Esselink Automobielen) vorm ik een goed team. Wij helpen je graag op weg!

Persoonlijk

Persoonlijk contact met mijn klanten vind ik enorm belangrijk. Wanneer je jouw auto bij me achterlaat, vertel ik je in duidelijke taal wat eraan moet gebeuren en hoe we dat gaan doen. Geen poespas en altijd eerlijk. 

Betrouwbaar

Jouw auto brengt je van A naar B en ik begrijp hoe belangrijk dat is. Daarom ben ik altijd eerlijk en adviseer ik je in de beste keuzes om zo lang mogelijk van je auto te blijven profiteren.

Kwalitatief

De producten en gereedschappen die ik gebruik zijn van de hoogste kwaliteit. Dat maakt het werk voor mij aangenamer, maar belangrijker: jouw auto gaat beter de werkplaats uit dan hoe hij erin kwam.

Wat kan ik voor jou betekenen?

APK Check

Controleer je APK vervaldatum en maak een afspraak